Asigurari


Inainte de a pleca intr-o calatorie, indiferent de natura acesteia, este bine sa ne protejam impotriva situatilor dificile in care ne putem afla: imbolnaviri, pierderea bagajelor, accidente auto etc. Pentru a avea o calatorie lipsita de griji FIDES TRAVEL in parteneriat cu Mondial Asistance, parte a grupului Allianz, va pune la dispozitie o gama variata de asigurari, toate oferind asistenta de urgenta oriunde in lume, 24 de ore/zi, 365 zile pe an, fara limita de varsta :

 • CLASIC – potrivita pentru city-breakuri sau calatorii de afaceri.
  Acopera urmatoarele situatii: Imbolnavire, Accident, Pierderea documentelor de calatorie, Pierderea mijloacelor de plata a calatoriei, Solicitarea unui avocat sau translator, Pierderea sau deterioarea bagajului de calatorie, Daune provocate fara voie persoanelor sau obiectelor.
   
 • PREMIUM - potrivita pentru calatorii in destinatii exotice, pentru calatorii alaturi de copii sau pentru persoane varstnice.
  Acopera urmatoarele situatii: Imbolnavire, Accident, Pierderea documentelor de calatorie, Pierderea mijloacelor de plata a calatoriei, Solicitarea unui avocat sau translator, Pierderea sau deterioarea bagajului de calatorie, Protectia in cazul actualizarii unei boli cronice, Protectie in cazul intreruperii calatoriei sau sosirii cu intarziere la destinatie, Eventuale costuri neprevazute.
   
 • WINTER SPORTS - potrivita pentru amatorii sporturilor de iarna.
  Acopera urmatoarele situatii: Imbolnavire, Accident, Pierderea documentelor de calatorie, Pierderea mijloacelor de plata a calatoriei, Solicitarea unui avocat sau translator, Interzierea bagajelor, Pierderea sau deteriorarea echipamentelor de ski, Accidentarea fara voie a altor persoane.
   
 • STORNO – potrivita pentru cei care vor sa-si protejeze investitia facuta in pachetul turistic in cazul anularii calatoriei.
   
 • TRAVEL – potrivita cu precadere persoanelor in varsta, ea combina doua asigurari: CLASIC si STORNO.
   
 • AUTO ASISTENTA - asigurarea autoturismului pentru calatorii.
  Acopera urmatoarele situatii: Reparatie la fata locului sau transport la cel mai apropiat service, Transportul acasa al persoanelor si autoturismului, sau Innoptarea la hotel etc.
   
 • MULTITRIP – potrivita mai ales persoanelor care calatoresc frecvent.


Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2019 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.