Franceza

Franta - Paris

De la 685EUR/ sapt / pachet+curs+cazare+ transfer+ pensiune completa


OFERTA SPECIALA PENTRU INSCRIERI continua: 
O SAPTAMANA DE CURS GRATUITA LA 5 ACHITATE!

Informatii despre scoala:
- Scoala are sediul in în aÈ™a numita zonă Cours Rougemont- adică exact în mijlocul centrului istoric, cultural, artistic È™i economic din Paris si este acreditata de Rectoratul din Paris, Ministerul Muncii.
- toti profesorii sunt nativi, au foarte multi ani de experienta si sunt specializati in lucrul cu copii/tineri
- cursurile de limba franceza in Paris se desfasoara pe toata perioada anului
- scoala este deschisa in intervalul: 08.030-17.00, de luni pana vineri, cu excceptia sarbatorilor legale.
- scoala are sali luminoase de curs si este pozitionata pe o strada micuta si linistita dar foarte aproape de magazine, cafenele si terase. Studentii au acces la un colt cu internet (accesul gratuit la cele 4 calculatoare de aici cat si Internet Wifi gratuit in cladirea de cursuri), o zona de relaxare si o mica biblioteca.

Tipuri de cursuri oferite:
Cursurile se desfasoara pe o perioada de minim 2 saptamani - maxim un an si pot fi:
- cursuri standard - 20 lectii/ saptamana
Programele cursurilor includ ore de studiu cu profesori nativi, materiale de curs, test de plasare pe nivel, transfer aeroport- cazare- aeroport, cazare cu pensiune completa, program de excursii si activitati extrascolare, supervizare nonstop, iar la final veti obtine un certificat prin care se va atesta nivelul dobandit. Scoala pune la dispozitia cursantilor sali de clasa complet echipate, spatii comune pentru petrecerea timpului liber alaturi de alti cursanti, sali pentru studiu individual.

Varsta minima pentru participare:
14 ani

Variante de cazare:
- la familie gazda, atent selectionate de scoala, in camere duble. Pe aceasta varianta de curs este inclusa pensiunea completa. Curatenia se face saptamanal, lenjeria este oferita de famile, dar sunteti rugat sa va aduceti prosoape. Familiile gazda sunt la 20-25 minute distanta cu transportul in comun de scoala.

Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Contact


Alte oferte

Franta - Nice
Franceza
De la 190EUR/ saptamana

Franta - Paris
Franceza
De la 190EUR/ saptamana


Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2023 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.