United Kingdom

Circuit Anglia si Belgia 2017 autocar


Durata sejur: 10 zile

De la 425EUR


 Ziua 1. BUCUREŞTI - BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00. Plecare din Bucureşti, de la Autogara Calea Griviţei nr. 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA - MELK - NURNBERG (740 km)
Mic dejun. Plecare din Budapesta spre Nurnberg - Germania. Se tranzitează Austria, cu o scurtă oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire la Nurnberg pentru tur de oraş: Zidurile de incintă cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piaţă cu Schoner Brunnen, biserica Sf. Sebaldus şi Citadela Oraşului. Cazare în zona Nurnberg.

Ziua 3. NURNBERG – KÖLN - BRUXELLES (615 km)
Mic dejun. Plecare spre Bruxelles. Se tranzitează Germania, cu o scurtă oprire în Köln pentru a admira măreţia impresionantă a Catedralei - cea mai mare de pe teritoriul Germaniei, ale cărei fundaţii au fost puse în anul 1248. Ajunşi în capitala Belgiei, ne începem vizita cu: Palatul Regal, Palatul de Justiţie, Grand Place, Primăria, Manneken Pis. Cazare în zona Bruxelles.

Ziua 4. ANVERS - BRUGES – CANTERBURY - LONDRA (365 km)
Mic dejun. Plecare spre Anvers, al doilea oraş ca mărime al Belgiei, pentru a descoperi Grote Markt, cu Primăria, Catedrala (cea mai importantă din Belgia) şi Centrul istoric al oraşului lui Rubens. Programul continuă cu Bruges unde admirăm Primăria, Turnul Belfort, Biserica Sf. Maria din Bruges, care adăposteşte «Fecioara» lui Michelangelo. Traversarea Canalului Mânecii cu feribotul. Oprire la Canterbury, capitala eclesiastică a Angliei, în atmosfera medievală dominată de renumita catedrală. Seara cazare la Londra.

Ziua 5. LONDRA - GREENWICH
Mic dejun. Începem vizita capitalei britanice: Palatul Buckingham, Trafalgar Square, Piccadilly Circus, Tower Bridge, Turnul Londrei, Parlamentul, Big Ben, Catedrala St. Paul, Madame Tussauds - Muzeul figurilor de ceară, British Museum. Timp liber la dispoziţia turiştilor sau plimbare cu vaporaşul pe Tamisa (12 GBP). Deplasare cu autocarul la Greenwich pentru renumitul observator astronomic. Cazare la Londra.

Ziua 6. LONDRA – WINDSOR – STRATFORD - OXFORD
Mic dejun. Timp liber în Londra sau opţional (12 € - Vezi REDUCERE) excursie la Windsor. Se vizitează castelul Windsor, cel mai mare şi unul din cele mai vechi din Anglia, care ne va încânta, printre altele, cu Apartamentele regale şi Capela St. George. Excursia opţională continuă spre Stratford –upon-Avon, locul de naştere al inegalabilului Shakespeare, apoi spre Oxford (Oxford -Stratford 25 € - Vezi REDUCERE), cel mai vechi centru universitar, unde vom vizita Queen's College, Merton College, Catedrala. Cazare la acelaşi hotel din Londra.

Ziua 7. LONDRA – LUXEMBOURG - STRASBOURG (735 km)
Mic dejun. Plecare spre Dover pentru traversarea pe continent. Pe traseul spre Strasbourg ne oprim pentru o scurtă vizită în Luxembourg, pentru a admira fortificaţiile sale impunătoare, Palatul Ducal, Piaţa Constituţiei şi Catedrala. În cursul serii sosire în Strasbourg. Opţional, croazieră cu vaporaşul pe râul Ill, pentru a admira pitorescul cartier Petite France şi Consiliul Europei. Cazare în zona Strasbourg.

Ziua 8. STRASBOURG – MÜNCHEN - SALZBURG (435 km)
Mic dejun. Începem vizita capitalei Alsaciei cu Catedrala Notre Dame de Strasbourg şi Palatul Rohan. Plecare la Salzburg, cu popas în München, unde vă vor încânta: Primăria, Marienplatz şi Frauenkirche. În cursul după-amiezii sosire în oraşul muzicii, unde, printr-un tur pietonal, avem ocazia să admirăm: Grădinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Oraşul vechi. Cazare în zona Salzburg.

Ziua 9. SALZBURG – VIENA - BUDAPESTA (545 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oraş frumuseţea fostei capitale imperiale: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg, Domul Sf. Ştefan, Opera. Continuăm itinerariul spre Budapesta unde, opţional, se poate organiza o croazieră (*vezi REDUCEREA) pe Dunăre (14€ fără cină /29 € cu cină), având inclus şi un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas. Cazare la Budapesta.

Ziua 10. Budapesta - Bucureşti (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.
 Cazarea se face in hoteluri de 2-3*.
• transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4*, exceptând ziua 6 (contra cost cu transport public);
• 9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 3*;
• deplasarea cu autocarul la GREENWICH;
• ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
BONUS
• GRATUIT deplasarea cu autocarul la GREENWICH
• NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD .

• excursii opţionale: Oxford-Stratford, Windsor (vezi bonus), Croazieră pe Dunare, toate minim 30 persoane
• Plimbările cu vaporaşul (Londra, Strasbourg) şi transportul local în Londra
• Taxele de traversare a Canalului Mânecii – 45 euro/pers (se achită la înscriere)
• intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
  • Tip oferta: Extern
  • Categorie: Circuit
  • Tip masa: Micdejun
  • Durata sejur: 10 zile
  • Transport: Autocar
  • Oras plecare: Oriunde din tara
  • Perioada start: 10.06.2017
  • Perioada sfarsit: 19.06.2017

Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Contact


Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2018 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.