Belgium

Circuit Benelux 2017 autocar


Durata sejur: 9 zile

De la 405EUR


Ziua 1. BUCUREŞTI - BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00. Plecare din Bucureşti, de la Autogara Calea Griviţei nr. 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Sosire şi cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA – MELK - NURNBERG (740 km)
După micul dejun, plecare din Budapesta spre Nurnberg - Germania. Se tranzitează Austria, cu o scurtă oprire pentru a admira splendoarea barocului austriac, Abatia Melk. Sosire la Nurnberg pentru tur de oraş: Zidurile de incintă cu Frauentor (poarta Fecioarei), Biserica Sf. Lorentz, vechea Piaţă cu Schoner Brunnen, biserica Sf. Sebaldus şi Citadela Oraşului. Cazare la Nurnberg.

Ziua 3. NURNBERG – LUXEMBOURG - BRUXELLES (655 km)
Mic dejun. Traversăm Germania, spre Luxembourg, pentru vizita la Palatul Ducal, Piaţa Constituţiei şi Catedrala. Deplasarea continuă spre Bruxelles, pentru a vizita Palatul Regal, Palatul de Justiţie, Grand Place, Primăria, Manneken Pis. Timp liber. Cazare la Bruxelles.

Ziua 4. Bruxelles – WATERLOO - ANVERS BRUGES – GENT - Bruxelles (340 km)
Mic dejun. Timp liber în Bruxelles sau excursie opţională WATERLOO - Anvers– Bruges– Gent (25 euro - vezi REDUCERE). Începem vizita cu Waterloo, locul celebrei bătălii care a schimbat soarta Europei, apoi în Anvers, al doilea oraş ca mărime al Belgiei, unde admirăm Grote Markt, cu Primăria, Catedrala (cea mai importantă din Belgia) şi Centrul istoric al oraşului lui Rubens. Continuăm cu Bruges, a cărui frumuseţe unică o vom descoperi atât pietonal, cât şi printr-o plimbare cu barca si apoi ne oprim în Gent, unde vizităm Catedrala, Primăria, Fortăreaţa, Biserica Sf. Iacob. Seara întoarcere pentru cazare la Bruxelles.

Ziua 5. BRUXELLES – AMSTERDAM - HAGA (270 km)
Mic dejun. Plecare la Amsterdam - "Veneţia Nordului". Ne rezervăm o zi pentru a vizita Muzeul Van Gogh sau Rijkmuseum şi pentru a ne îmbarca în minicroaziera pe canale (15 €- vezi reducere), fiind cel mai bun mod de a gusta farmecul oraşului. Întoarcere pentru cazare în zona Haga.

Ziua 6. HAGA – DELFT – ROTTERDAM – KÖLN - KOBLENZ (400 km)
După micul dejun vizităm Haga, oraşul regal, unde se vor admira în centrul istoric Palatul Păcii şi Parlamentul. Programul continua cu pitorescul orăşel Delft, apoi Rotterdam, cel mai mare port din Europa, pentru un plăcut tur pietonal prin centrul oraşului. După-amiază plecare spre Germania. Scurtă oprire în Köln pentru a admira măreţia impresionantă a Catedralei. Cazare în Koblenz sau într-una din celelalte localităţi pitoreşti din zonă.

Ziua 7. Valea RINULUI – FRANKFURT - MÜNCHEN – SALZBURG (645 km)
Mic dejun. Traseul urmează minunata Vale a Rinului, cu legendara Stâncă Lorelei şi semeţele castele medievale. Continuăm cu o vizită în Frankfurt pentru turul centrului istoric. Plecare spre Salzburg, cu un scurt popas în München, unde vă vor încânta: Marienplatz, Primăria şi Frauenkirche. Sosire şi cazare la o pitorească pensiune din zona Salzburg.

Ziua 8. SALZBURG – Budapesta (525 km)
Mic dejun. Tur de oraş pietonal în Salzburg, oraşul muzicii: Grădinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Oraşul vechi. Continuăm itinerariul spre Budapesta, unde opţional se poate organiza o croazieră pe Dunăre fără cină (14 € - vezi REDUCERE + 15 € supliment pentru cină), având inclus şi un tur al Budapestei: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas. Cazare în Budapesta.

Ziua 9. BUDAPESTA – Bucureşti (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.
Cazarea se face in hotel de 2-4*.
• transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4*;
• 8 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 - 4*;
• ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
BONUS
• NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de TOURS CLUB CARD.
• excursii opţionale: Gent-Anvers, Bruges, Croazieră pe Dunăre, toate minim 30 persoane
• plimbările cu vaporaşul (Amsterdam, Bruges) şi transportul local în Bruxelles.
• intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
  • Tip oferta: Extern
  • Categorie: Circuit
  • Tip masa: Micdejun
  • Durata sejur: 9 zile
  • Transport: Autocar
  • Oras plecare:
  • Perioada start: 15.08.2017
  • Perioada sfarsit: 23.08.2017

Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Contact


Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2018 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.