Switzerland

Circuit Elvetia-Bavaria-Lombardia 2017 autocar


Durata sejur: 11 zile

De la 455EUR


Ziua1. Bucureşti- BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucureşti de la Autogara Calea Griviţei, nr. 158, pe ruta prezentată în tabelul de mai jos. Cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- Defileul DUNĂRII- MELK- TIROL (695 km)
Mic dejun. Plecare spre Viena pentru un tur cu autocarul: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg, Opera. Ne îndreptăm spre Innsbruck, capitala Tirolului. Pe traseu admirăm Defileul Dunării, cu o scurtă oprire la Durnstein, apoi splendoarea barocului austriac, Abaţia Melk. Cazare în zona Innsbruck.

Ziua 3. INNSBRUCK- LINDERHOF şi NEUSCHWANSTEIN (240 km)
Mic dejun. Plecare spre Innsbruck, unul din cele mai frumoase oraşe austriece, pentru un tur pietonal. Zi liberă în Innsbruck sau excursie opțională (20 euro) în Bavaria. Începem circuitul Castelelor Bavariei descoperind lumea fanteziei în care trăia Ludovic de Bavaria şi vizităm renumitul Palat Linderhof. Urmează Castelul Neuschwanstein, superb amplasat într-un cadru natural unic. Cazare în regiunea Tirol.

Ziua 4. DAVOS- ST. MORITZ- LAGO di COMO- MILANO (430 km)
Mic dejun. Deplasare spre renumitele staţiuni de lux Davos și St. Moritz, apoi parcurgând sudul Elveţiei trecem în regiunea Lombardia din Italia şi urmăm drumul pe malul Lacului Como, către capitala Lombardiei – Milano - unde se vizitează: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, superb decorat în exterior, culminând cu faţada sa impunătoare din marmură albă. Întoarcere în zona Varese pentru cazare.

Ziua 5. ZERMATT- MATTERHORN- MONTREUX- LAUSANNE (465 km)
După micul dejun, revenim în Ţara Cantoanelor, unde parcurgem zone montane de o frumuseţe rară, spre Tasch pentru urcare cu trenuleţul la Zermatt, staţiune turistică protejată ecologic (vehiculele motorizate sunt interzise). Opţional ascensiune la cota 3.883 m. Priveliştea magnifică a celor 38 de piscuri de peste 4000 m, va fi "recompensa” pentru temerarii care s-au aventurat să "plutească” cu telecabina deasupra crevaselor gheţarului Matterhorn. Deplasare spre Montreux, o plăcută staţiune pe malul lacului Leman unde se vizitează renumitul Castel Chillon. Încheiem ziua cu un tur pietonal în Lausanne, către Catedrala din centrul istoric. Cazare în zona Bellegarde.

Ziua 6. GENEVA-Chamonix-Mont Blanc-Vf. Aiguille du Midi (3842 m) (275 km)
Mic dejun. Plecare spre Geneva pentru un tur de oraş: Catedrala St. Pierre, Place Neuve, Maison Tavel, Primăria, iar seara, sediul ONU. Timp liber în Geneva sau excursie opţională (25 euro) spre tărâmul stâncilor veşnic înzăpezite. Dacă vremea permite, se urcă din Chamonix la cea mai înaltă staţie de telecabină din lume, Aiguille du Midi - 3.777 m, în apropiere de Mont Blanc. Întoarcere în Bellegarde pentru cazare.

Ziua 7. BERNA- INTERLAKEN- LIECHTENSTEIN (495 km)
Mic dejun. Deplasare spre Berna, unde vom vizita: Rathaus, Marktgasse şi Kramgasse, Catedrala St. Vicenţiu. Continuăm cu Interlaken, celebra staţiune montană superb amplasată între 2 lacuri la poalele Alpilor. Se tranzitează Liechtenstein, cu o scurtă oprire în capitala Vaduz, apoi cazare în zona Dornbirn- Austria.

Ziua 8. SANKT GALLEN – Cascada RINULUI- ZURICH- LUCERNA(345 km)
Mic dejun. Ne deplasăm pe malul lacului Konstanz spre Sankt Gallen, unde oprim pentru a vizita renumita Abaţie Benedictina. Fondată în anul 613, aceasta a fost timp de multe secole principala Abaţie Benedictină din Europa, fiind inclusă şi în patrimonial UNESCO. Excursia continuă spre Zurich. Pe traseu oprire la Schaffhausen pentru a admira spectaculoasa cascadă a Rinului. În Zurich începem turul pietonal: Grossmunster (catedrală protestantă, fondată de Carol cel Mare), Fraumunster (cu vitraliile remarcabile ale lui Marc Chagall) şi principala arteră comercială a oraşului- Bahnhofstrasse. Încheiem excursia la Lucerna pentru un tur de oraş: Kapellplatz, Rathaus, St. Peterskapeele, Kapellbrucke, Wasserturm. Seara întoarcere pentru cazare în zona Dornbirn.

Ziua 9. KITZBUHEL- ZELL AM SEE- SALZBURG (390 km)
După micul dejun, vom avea ocazia să admirăm produsele unice ale gigantului cristalelor - Swarovski. Continuăm cu renumitele staţiuni pentru sporturi de iarnă Kitzbuhel și Zell am See. Deplasarea continuă spre Salzburg, oraşul muzicii, dominat de fortăreaţa Hohensalzburg, pentru un tur pietonal: Grădinile Mirabell, Domul, Casa lui Mozart, Oraşul vechi. Cazare la o pitorească pensiune din zona Salzburg.

Ziua 10. SALZBURG- Lacurile Glaciare - LINZ- BUDAPESTA (550 km)
Mic dejun. Se traversează superba zonă montană Salzkammergut, cu creste semeţe reflectate în oglinda lacurilor glaciare Attersee şi Mondsee. Scurt popas în renumita staţiune St. Gilgen. Plecare spre Budapesta cu o scurtă oprire în Linz pentru un tur de oraş în centrul istoric. Opţional, la final de excursie se poate organiza contra cost o croazieră pe Dunăre (29 € cu cină sau 14 € fără cină), având inclus şi un scurt tur al capitalei ungare: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Matyas. Cazare în Budapesta.

Ziua 11. Budapesta- BUCUREŞTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire după 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale
 Cazarea se face in hoteluri de 2-4*.
• transport cu autocar climatizat, clasificat 2* - 4*;
• 10 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2* - 4*;
• excursia la CASTELELE BAVARIEI;
• ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
BONUS
• GRATUIT- Excursia la CASTELELE BAVARIEI.
• NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD.
• excursii opţionale: Chamonix-Mont Blanc, Croaziera la Budapesta, toate pentru minim 30 persoane.
• telecabina la Chamonix şi Matterhorn, trenuleţul din Tasch, urcarea la Neuschwanstein;
• intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
  • Tip oferta: Extern
  • Categorie: Circuit
  • Tip masa: Micdejun
  • Durata sejur: 11 zile
  • Transport: Autocar
  • Oras plecare:
  • Perioada start: 03.06.2017
  • Perioada sfarsit: 13.09.2017

Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Contact


Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2018 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.