Portugal

Circuit Spania si Portugalia 2016


Durata sejur: 21 zile

De la 975EUR


  Ziua 14 SANTIAGO – LEON BURGOS (545 km)
Mic dejun. Santiago de Compostela a devenit cel mai important punct al "Drumului Pelerinilor” în Evul Mediu, după descoperirea mormântului apostolului Iacob cel Mare. Catedrala din sec. XI care îi poartă numele este cea mai grandioasă construcţie în stil romanic din Spania, iar Palatul Episcopal şi Universitatea din sec. 15 sunt alte atracţii ale oraşului. Continuăm traseul spre Leon, unde în 1188 s-a înfiinţat "Cortes de Leon” unul din primele Parlamente din Europa. Vizităm Biserica San Isidoro, Panteonul, cu picturi excelent conservate şi Catedrala, care domină practic toată aşezarea. Seara, sosire şi cazare la Burgos.

 Ziua 15 BURGOS – BILBAO-BIARRITZ- LOURDES (450 km)
Mic dejun. Vizită în Burgos, faimos prin maiestoasa Catedrală datând din 1222, cu mormântul legendarului El Cid. Traversăm Ţara Bascilor cu o scurtă oprire în Bilbao, pentru a admira arhitectura inedită a Muzeului Guggenheim, apoi ne îndreptăm spre Franţa, unde ne vor încânta plajele cu nisip fin şi apele azurii ale golfului Biscaya din binecunoscuta staţiune Biarritz. Cazare în zona Lourdes.

 Ziua 16 LOURDES - ANDORRA- COSTA BRAVA (535 km)
Mic dejun. În Lourdes, unul dintre cele mai renumite locuri de pelerinaj din lume, cu peste 5 milioane de pelerini anual, se vizitează Biserica în stil romanic Notre Dame. În grota unde se consideră că au avut loc apariţiile Sfintei Fecioare, se crede că izvoarele au puteri vindecătoare. Traversăm Pirineii către micul Principat al Andorrei, paradis tax free pentru iubitorii de shopping. Cazare şi cină pe Costa Brava.

 Ziua 17. COSTA BRAVA - Valuri Plaja, Soare pe Malul Mediteranei
Mic dejun. Zi liberă. Ne vom bucura de un soare strălucitor, o mare incredibil de frumoasă, de spiritul latin exuberant, de multitudinea de opţiuni de petrecere a timpului liber: restaurante, piscine, discoteci, cluburi. Cină şi cazare în acelaşi hotel pe Costa Brava.

 Ziua 18. Costa BRAVA- COASTA DE AZUR- NICE (590 km)
Mic dejun. Plecare pentru cazare în zona Aix-en-Provence-Nice. În Nice, ne putem delecta cu o plimbare pe Promenade des Anglais.
 Ziua 19 NICE- MONACO - PADOVA (580 km)
Mic dejun. Deplasare spre Monaco unde, după vizita la Palatul Princiar, parcurgem traseul curselor de Formula 1 între Port şi faimosul Cazino. Drumul continuă spre Italia. Sosire şi cazare în zona Padova.
 Ziua 20 PADOVA - LJUBLJANA BUDAPESTA (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Ljubljana, capitala Sloveniei, pt. a parcurge un tur panoramic cu autocarul în centru. Sosire şi cazare la Budapesta.
 Ziua 21 Budapesta- BUCUREȘTI
Mic dejun. Plecare spre ţară. Sosire Bucureşti, seara târziu după ora 23.30, in funcţie de trafic şi de formalităţile vamale.
-Transport cu autocar modern cu climatizare, clasificat 2- 4*, cu exceptia zilelor 7, 11, 17 (transport local contra cost);
-20 nopti cazare cu mic dejun în hoteluri 2 - 4*;
-Bonus 4 cine pentru cazarile din Costa Brava;
-Ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

-Asig. medic., intrări la obiective, ghizii locali
-Autocar local si transport public in zilele 7, 11 si 17
-Excursiile opţionale: Padova, Montserrat, El Escorial, Gibraltar, Alcobaca-Batalha-Tomar, Sintra- Cabo da Roca, Croaziera in Budapesta- toate pentru minim 30 persoane inscrise.

 

  • Tip oferta: Extern
  • Categorie: Circuit
  • Tip masa: Micdejun
  • Durata sejur: 21 zile
  • Transport: Autocar
  • Oras plecare: Oriunde din tara
  • Perioada start: 05.05.2016
  • Perioada sfarsit: 01.10.2016

Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Contact


Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2018 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.