Thailand

Circuit Thailanda- Bangkok si Phuket


Durata sejur: 12 zile

De la 1255EUR


Ziua 1. 01.11.2016 BUCUREŞTI – BANGKOK
Prezentare în aeroportul Otopeni la ora 18:00 pentru zbor Bucuresti–Bangok via Doha cu compania Qatar Airways. Noapte la bord.

Ziua 2. 02.11.2016 BANGKOK
In jurul orelor 12.40 aterizare la Bangkok, capitala Thailandei. Suntem intampinati de ghidul local. Transfer la hotel si cazare la hotel 4*. Dupa amiaza incepem turul in “Orasul Ingerilor” cu ghid local: Wat Traimit (Templul lui Buddha de Aur), unde admiram impresionanta statuiedin aur a lui Buddha, inalta de 3 metri si cantarind 5 tone,; umreaza Wat Pho (Templul lui Buddha Lungit), apoi Wat Arun (Templul Zorilor), unul dintre simbolurile cele mai cunoscute ale Thailandei. Incheiem vizita cu Grand Palace (Marele Palat), fosta resedinta de regilor Thailandei si Templul lui Buddha de Samarald, cea mai respectata imagine a lui Buddha de pe teritoriul thailandez. Seara, optional vizitam Piata Patpong, renumita pentru viata de noapte. Cazare in Bangkok hotel 4*.

Ziua 3. 03.11.2016 Bangkok - Piata Plutitoare – Templul Tigrilor –Podul peste Raul Kwai
Mic dejun. Program liber in Bangkok sau optional va propunem sa participati la o excursie de 1 zi cu pranz inclus, spre Piata Plutioare Damnoen Saduak, una din principalele atractii turistice ale tarii, datorita ineditului traditiilor comerciantilor locali, care isi ofera marfa din sute de barci traditionale. Dupa servirea pranzului intr-un restaurant local continuam programul cu vizita la Templul Tigrilor din Khanchanaburi si Muzeul victimelor de la Podul peste raul Kwai. Este o experienta unica sa poti admira aceste feline de temut, iar curajosii se pot chiar fotografia mangaindu-le. Tot in Khanchanburi, cunoscatorii istoriei celui de al doilea Razboi mondial, vor vizita Muzeul Podului peste Raul Kwai, de trista amintire, datorita miilor de prizonieri care au murit pentru constructia sa. Intoarcere pentru cazare la acelasi hotel din Bangkok.

Ziua 4. 04.11.2016 BANGKOK - AYUTTHAYA
Mic dejun. Timp liber la dispozitie in Bangkok, pentru vizite individuale sau shopping. Optional, excursie de o jumatate de zi, cu pranz inclus, la Ayutthaya, fosta capitala a regatului Siamului. Orasul a fost fondat in 1350 de catre regele U Thong, iar in jurul anului 1700 ajunsese sa aiba aproape 1 milion de locuitori. A fost distrus in 1767 de catre Birmania, dar au ramas ca marturie ruinele tempelor gigantice, ceea ce situeaza orasul in Patrimoniul Mondial UNESCO. Vizitam vechea resedinta de vara a regilor Thailandei (Bang-Pa-In) , iar apoi ne imbarcam pe un vas de croaziera pentru a ne intoarce la Bangkok, la bordul caruia vom servi si pranzul. Cazare in Bangkok la hotel 4*.

Ziua 5. 05.11.2016 BANGKOK - PHUKET
Dupa micul dejun, eliberarea camerelor si transfer cu autocarul catre aeroport pentru imbarcare pe zborul cu destinatia Phuket, cea mai mare insula din Thailanda. Dupa primirea camerelor in hotel, timp liber la dispozitie pentru a descoperi posibilitatile de agrement ale acestei superbe insule denumita si „Perla Marii Andaman”: plaja, sporturi de apa, shopping, restaurante cu specific thailandez si international. Cazare hotel 4*.

Ziua 6. 06.11.2016 PHUKET - Plaja, soare si distractii
Mic dejun. Timp liber in statiune pentru plaja sau excursii optionale. Cazare hotel 4*.

Ziua 7. 07.11.2016 PHUKET - PARCUL NATIONAL PHANG-NGA BAY
Mic dejun. Timp liber in statiune sau optional Excursie de 1 zi cu pranz inclus, in Parcul National Phang Nga Bay care cuprinde 42 de insulite stancoase ce ies din apele de culoarea smaraldului. Pe alocuri intalnim vechi pesteri marine numite „hong”, sapate in intinse formatiuni de corali, precum si lagune, plaje superbe si uriase arcuri sapate in stanca ce pot fi admirate in timpul acestei croaziere. Aventura noastra continua explorand din canoe pesteri ascunse si lagune alunecand domol pe canalele navigabile ale mlastinilor de mangrove, care adapostesc o fauna bogata. Pranzul traditional va fi servit in „Panyi village”, sat musulman construit pe pilonii de mangrove din apa. Nu uitati ochelarii de soare, crema de protectie solara si costumele de inot. In cursul serii intoarcere la acelasi hotel pentru cazare.

Ziua 8. 08.11.2016 PHUKET - Soare tropical
Mic dejun. Timp liber in statiune pentru plaja, cumparaturi sau excursii optionale. Cazare hotel 4*.

Ziua 9. 09.11.2016 PHUKET - INSULA PHI PHI
Mic dejun. Timp liber in statiune sau optional Excursie de 1 zi cu pranz inclus, la Phi Phi Island. Vizitam Maya Bay (Golful Maya), prototipul paradisului tropical al Hollyowodului in 1999, cand aici s-au filmat scene din filmul “The Beach” (“Plaja”). Dupa servirea pranzului timp liber pentru inot, snorkeling si relaxare pe una din superbele plaje locale. Intoarcere la acelasi hotel pentru cazare

Ziua 10. 10.11.2016 PHUKET - Soare tropical
Mic dejun. Timp liber in statiune pentru plaja, cumparaturi sau excursii optionale. Cazare hotel 4*.

Ziua 11. 11.11.2016 PHUKET - DOHA
Mic dejun. Profitam de aceasta ultima zi in paradisul tropical pentru relaxare sau pentru a cumpara ultimele suveniruri pentru cei de acasa. In cursul serii transfer la aeroportul din Phuket pentru zborul spre Bucuresti cu compania Qatar Airways via Doha.

Ziua 12. 12.11.2016 DOHA - BUCURESTI
Sosire in Doha dupa miezul noptii. Imbarcare pentru zborul catre Bucuresti unde sosirea se va face in jurul orelor 10.45.
HOTELURI UTILIZATE IN ACEST CIRCUIT

Bangkok- Hotel Aetas Lumpini 4* (sau similar) www.aetashotels.com ;
Phuket- Hotel Andaman Seaview Phuket 4* (sau similar) http://www.andamanphuket.com/ .
 
Bilet de avion Bucureşti – Doha - Bangkok si Phuket –Doha- Bucureşti, zbor Qatar Airways (orarul de zbor se poate modifica);
Bilet de avion Bankgok- Phuket;
Tur de Bangkok cu vizitarea principalelor temple (conform programului);
Transport cu autocar/ microbuz cu climatizare, la dispozitie conform programului;
9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 4* : 3 nopti in Bangkok si 6 nopti in Phuket ;
Transferurile, tururile si excursiile mentionate in program;
Taxele de intrare la obiectivele turistice mentionate in program;
Conducator de grup roman.
taxe de aeroport pentru zborurile internationale 275 € (pot varia pana la emiterea biletelor);
bacsis 20 euro;
asigurarea medicala si cea storno;
taxe foto + video locale (se achita optional la fata locului).

  • Tip oferta: Extern
  • Categorie: Exotic
  • Tip masa: Micdejun
  • Durata sejur: 12 zile
  • Transport: Avion
  • Oras plecare: Bucuresti
  • Perioada start: 01.11.2016
  • Perioada sfarsit: 12.11.2016

Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Contact


Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2018 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.