Italy - Venetia

Circuit Venetia 2016


Durata sejur: 6 zile

De la 229EUR


Ziua 1. BUCUREŞTI - BUDAPESTA (895 km)
Ora 6:00 Plecare din Bucureşti de la Autogara Calea Griviţei, nr. 158, pe ruta prezentată în tabelul de mai jos). Cazare la Budapesta.

Ziua 2. BUDAPESTA- VIENA- PADOVA (790 km)
După micul dejun, plecare spre Viena pentru a admira într-un scurt tur de oraş: Ringstrasse, Piaţa Maria Tereza, Parlamentul, Primăria, Palatul Hofburg, Domul Sf. Ştefan, Opera. Apoi deplasare spre Graz - Udine. Seara cazare în zona Padova- Veneţia.

Ziua 3. PADOVA- CROAZIERĂ LA VENEŢIA şi MURANO
Mic dejun. Vizită în Padova la Basilica Sf. Anton, renumit centru de pelerinaj. Program liber la dispoziţia turiştilor în Padova, sau opţional croazieră în Oraşul Dogilor- Veneţia 12€ + 14€ vaporaşul (se încasează din agenţie) spre Piaţa San Marco, unde se află Campanila, Procuratiile, Palatul Dogilor şi Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri de inspiraţie bizantină. După amiază timp liber la dispoziţie în Veneţia. Turiştii care doresc pot merge însoţiţi de ghid spre Basilica San Giovani et Paolo, un adevărat Panteon al Veneţiei, apoi în croazieră pe Insula Murano (se achită biletul de vaporaş). Întoarcere pentru cazare în zona Padova - Veneţia.

Ziua 4. PADOVA- VERONA - MILANO
Mic dejun. Deplasare la Verona, unde putem admira Arenele Romane, Casa Julietei, Piaţa delle Erbe, Palatul şi Mormintele Scaligerilor. După amiază program liber la dispoziţia turiştilor în Verona sau opţional (25 euro) excursie spre Milano, unde se vizitează: Castelul Sforzesco, Opera Scala, Galeriile Victor Emanuel şi Domul, pe cât de decorat în exterior, pe atât de sobru în interior, punând în valoare vitraliile sale unice. Întoarcere pentru cazare în zona Padova- Veneţia.

Ziua 5. PADOVA- POSTOJNA- BUDAPESTA (690 km)
Mic dejun. Plecare spre Ungaria tranzitând Slovenia unde vizităm Peştera Postojna, un fascinant fenomen carstic din Europa. Sosire la Budapesta. Opţional, croazieră pe Dunăre fără cină 14 € (*vezi REDUCERI) şi optional 15 € supliment pentru cină, având inclus şi un tur al Budapestei: Parlamentul, Basilica Sf. Ştefan, Podul cu Lanţuri, Bastionul Pescarilor, Biserica Sf. Matiaş. Cazare la Budapesta.

Ziua 6. BUDAPESTA- BUCURESTI (895 km)
Mic dejun. Plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23:30, în funcţie de trafic şi de formalităţile vamale. 
-transport cu autocar modern, cu climatizare, clasificat 2- 4*
- 5 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2- 4*
-ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.

-asigurarea medicală, intrările la obiective şi servicii de ghizi locali;
-excursii opţionale: Veneţia + Murano, Milano, Croazieră pe Dunăre - toate se organizeaza pentru minim 30 persoane inscrise.


 

  • Tip oferta: Extern
  • Categorie: Circuit
  • Tip masa: Micdejun
  • Durata sejur: 6 zile
  • Transport: Autocar
  • Oras plecare: Oriunde din tara
  • Perioada start: 02.05.2016
  • Perioada sfarsit: 30.09.2016

Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Contact


Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2018 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.