Transferuri


Scapati de grija transferului oriunde te-ai afla! Fie ca sunteti intr-o calatorie de afaceri sau intr-o vacanta, Fides Travel va pune la dispozitie o gama variata de transferuri astfel incat deplasarea sa fie cat mai placuta si lipsita de griji. 

       Va putem pune la dispozitie:
  • transferuri de la aeroport intr-un anumit oras sau cazare si retur
  • transferuri interurbane si urbane ( ex: Paris - Disneyland)
        In functie de numarul de pasageri si cerintele dumneavoastra va putem pune la dispozitie masini private de diferite categorii  - economic, standard sau premium, microbuze sau autobuze. La cerere, in functie de disponibilitate,  soferii pot fi vorbitori de o anumita limba straina. 

        La cerere putem organiza transferuri de la domiciliul dumneavoastra la aeroport sau la punctele de imbarcare in autocare si retur. 

 


Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2019 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.