Chineza

China - Beijing

De la 170USD/ saptamana


 Informatii despre scoala:
- Scoala are sediul in Beijing si este acreditata de Biroul din China pentru afaceri si comert- Business and Commerce Bureau of China.
- toti profesorii sunt nativi si au foarte multi ani de experienta (toti profesorii au facut universitatea de limbi straine si/sau educatie si detin in plus certificatul de predare a limbii chineze ca limba straina)
- cursurile de limba chineza in Beijing se desfasoara pe toata perioada anului
- scoala este deschisa in intervalul: 08.030-17.00, de luni pana vineri, cu excceptia sarbatorilor legale.
- scoala este micuta- are doar 5 sali de curs dar este pozitionata intr-o minunata cladire rosie, ce imbina stiluri chinezesti traditionale cu cele europene. Cladirea face parte din Orasul Interzis si gradinile Templului Ancestral. Studentii au acces la un colt cu internet (accesul gratuit la cele 2 calculatoare de aici cat si Internet Wifi gratuit in cladirea de cursuri), o zona de relaxare si o cantina care serveste mancare si bauturi la preturi foarte bune. Deasemenea, scoala este foarte aproape de gradini si terenurile de tenis.

Tipuri de cursuri oferite:
Cursurile se desfasoara pe o perioada de minim 1 saptamana - maxim un an si pot fi:
- cursuri standard - 20 lectii/ saptamana,
- cursuri intensive - 30 lectii/ saptamana,
- cursuri one-to one ( dumneavoastra cu profesorul),
-cursuri speciale academice.
Programele cursurilor includ ore de studiu cu profesori nativi, materiale de curs, test de plasare pe nivel, iar la final veti obtine un certificat prin care se va atesta nivelul dobandit. Scoala pune la dispozitia cursantilor sali de clasa complet echipate, spatii comune pentru petrecerea timpului liber alaturi de alti cursanti, sali pentru studiu individual.

Varsta minima pentru participare: 
16 ani

Variante de cazare:
- la rezidenta- puteti opta intre a fi singur in camera, cu o alta persoana sau chiar in camere cu 4 paturi. Cazarea este la 10-15 minute de mers pe jos de scoala si la 5-10 minute de supermarket. Curatenia se face zilnic si se primesc lenjerie de pat si prosoape.

Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Contact


Alte oferte

China - Beijing
Chineza
Tarif: 600USD/ sapt/ pachet curs+cazare+ transfer+ pensiune completa


Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2023 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.