Evenimente


Fides Travel

Organizeaza evenimente Corporate si va pune la dispozitie pachete distincte de servicii complete (cazare la preturi speciale indiferent de destinatia aleasa, transport si servicii de alimentatie publica), ce raspund pe deplin cerintelor dumneavoastra legate de un eveniment

  • Business
  • Seminarii, conferinte, congrese, cocktail, intalniri de afaceri.
  • Corporate
  • Lansari firme/produse, aniversari, jubilee, centenare, festivitati, team building
  • Festiv
  • Sarbatori - Craciun, An Nou, Pasti.
  • Tematic
  • Carnaval (bal mascat), Hallowen, Valentine, Baluri etc.
  • Private Party
  • Va propunem de fiecare data o solutie care se potriveste cel mai bine cu ideile dumnevoastra, tinand intotdeauna cont de cerintele si timpul necesar organizarii evenimentului.

Catering

FIDES Travel va poate oferi meniuri variate si toate serviciile de catering care se impun. In functie de cerintele clientilor nostrii, reusim intotdeauna sa satisfacem pana si cele mai rafinate gusturi printr-o gama variata de meniuri din bucataria traditionala si internationala, torturi personalizate, cocktail-uri la cele mai avantajoase preturi.

Va oferim consultanta privind meniul (realizarea si decorarea), decoratiunile interioare, oferirea altor servicii la cerere (profesionisti - ospatari, mese, scaune, vesela, toalete ecologice) si in acelasi timp va putem acorda sprijin in gasirea celei mai bune retete in realizarea cu succes a evenimentului dumneavoastra.
Pentru ca atmosfera sa fie destinsa si una speciala in timpul evenimentului va putem recomanda si oferii la cerere DJ profesionisti (sonorizare spectacol Karaoke si recitaluri ale vedetelor si formatiilor preferate.

Locatie

Propunerile pot fi diferite, in functie de tema actiunii alese: sali de conferinte (spatii multifunctionale cu configuratie ce poate fi adaptata unor diferite functiuni, plecand de la receptii, reuniuni in plen sau sali de seminar cu o capacitate mai mica), holuri, restaurante, discoteci, corturi, aer liber, scene, ring de dans? beneficiind de servicii prompte si de calitatea in ton cu atmosfera

Transport

Transportul invitatilor va fi asigurat cu autocare clasificate, moderne si cu un grad ridicat de confort si eleganta pe toata perioada evenimentului. Daca doriti sa dati o nota aparte, specifica evenimentului FIDES Travel poate sa vina in intampinarea asteptarilor dumneavoastra cu limuzine si masini de epoca, numai la cerere.

Echipamente tehnice

Orice tip de echipament (videoproiectie, sonorizari, translatie simultana) la standarde de calitate internationale pentru conferinte, prezentari, congrese, evenimente speciale.

Hostess

Prezenta prompta, amabila si placuta a unei echipe de profesionisti - absolventi ai unor prestigioase scoli de modelling.

Lumini

Jocurile de lumini (jocuri de scena, laser, confetti) nu trebuie decat sa intregeasca petrecerea dumneavoastra.

Echipamente tehnice

Momentele cele mai interesante ale petrecerii vor putea fi marcate printr-un pachet de artificii speciale de interior. Veti putea admira si un fastuos joc de artificii de exterior de cateva minute si faclii, a caror amintire va va garanta efectul dorit.

Fotograf

Fotograful aflat la dispozitia dvs. se va ocupa tat de realizarea filmelor foto cat si de developarea si prelucrarea pozelor. Cameramanul va inregistra un film al evenimentului cu echipamentul agentiei (aparatura video Hiteq, Digital, BETA) pe toata perioada imagini care pot fi pastrate in videoteca proprie, gratie unui montaj profesionist.

Decoratiuni

Aranjamente florale pentru masa festiva. Aranjamente din baloane din heliu si confetti, exploder, baloane inscriptionate, arcade din baloane si multe alte aranjamente amplasate pentru crearea unei atmosfere originale

Protectie

O echipa speciala de paza si protectie poate sta la dispozitia dvs. oferind siguranta atat invitatilor cat si organizatorilor

Tipografie

Va putem oferii cataloage cu modele de invitatii (clasice si moderne, de orice culoare si dimensiune) cu orice elemente de fantezie, felicitari, meniuri, pliante - toate acestea pot fi personalizate cu un text care se preteaza cel mai bine la evenimentul dumneavoastra.

Animatie

Atmosfera festiva poate fi intretinuta in special prin dansatori profesionisti, numere de circ care confera petrecerii o nota aparte.Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2024 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.