Croatia (Hrvatska)

Circuit Serbia- Croatia- Muntenegru 2017 autocar


Durata sejur: 10 zile

De la 409EUR


Ziua 1. Bucureşti - BELGRAD (795 km)
Ora 6:00. Plecare din Bucureşti, de la Autogara Christian Tour, Calea Griviţei nr. 158, pe ruta (vezi tabelul de mai jos). Seara sosire la Belgrad. Începem turul de oraş cu Parlamentul, Citadela Kalemegdan, Palatul Prinţesei Ljubice şi artera pietonală Knez Mihajlov. Cazare la Belgrad.

Ziua 2. BELGRAD - Canionul TARA – PODGORICA - CETINJE (550 km)
Mic dejun. Traversăm Serbia, apoi Muntenegru pentru a admira peisajele copleşitoare din Canionul Tara, al doilea ca lungime după Marele Canion din Statele Unite. Străbătând apoi capitala Muntenegrului - Podgorica, vom ajunge la cazare în zona pitorescului orăşel Cetinje.

Ziua 3. Cetinje - Fiordul BOKA Kotorska – DUBROVNIK - Mostar – Međugorje - SINJ (445 km)
Mic dejun. După un scurt tur de oraş în Cetinje, capitala istorică a ţării, deplasare spre Boka Kotorska (cel mai sudic fiord din Europa), apoi spre Dubrovnik - "Perla Adriaticii”, unde vom admira Biserica Franciscană (care conţine o farmacie din sec. al XIV-lea), Palatul Rector din 1441 şi zidurile oraşului medieval (sec. XI - XVII). Timp liber în Dubrovnik. Trecem frontiera în Bosnia- Herţegovina, pentru a vizita centrul istoric al oraşului Mostar, cu influenţe arhitecturale otomane şi neoclasice din timpul dominaţiei habsburgice. După destrămarea Iugoslaviei, martiriul oraşului asediat 18 luni s-a soldat cu distrugeri inimaginabile, faimosul Pod de piatră construit de Soliman Magnificul în 1566 şi toată zona centrului istoric fiind însă în prezent perfect restaurate. În apropiere vom opri şi la Međugorje, vizitat anual de peste 1 milion de pelerini, devenit cea mai importantă zonă turistică a ţării. După întoarcerea în Croaţia, urmăm spre nord coasta Dalmată, pentru cazare în zona Sinj - Split.

Ziua 4. SPLIT – ZADAR - Parcul Naţional PLITVICE - OPATIJA (480 km)
Mic dejun. În Split (al 2-lea oraş ca mărime din ţară) se vizitează Palatul şi Mausoleul lui Diocleţian (astăzi transformat în Catedrală), Poarta de Aur şi Templul lui Jupiter. Deplasarea continuă spre Parcul Naţional Plitvice - rezervaţie naturală sub protecţia UNESCO, unde salba de lacuri limpezi de munte este "legată” printr-o adevărată "reţea” de cascade deosebit de spectaculoase. Pe traseu, oprire în Zadar pentru un tur pietonal în centrul istoric al oraşului. Seara cazare în zona Rijeka.

Ziua 5. VALURI, PLAJĂ, SOARE ŞI MULTĂ DISTRACŢIE
Mic dejun. Program liber pentru a vă bucura de soare, plajă şi de apa incredibil de limpede a Adriaticii. Cazare la acelaşi hotel.

Ziua 6. Insula KRK - CROAZIERĂ spre patru insule - Peninsula ISTRIA
Mic dejun. Program liber la dispoziţie sau excursie în Insula Krk, de unde opţional (30 euro) vă puteţi îmbarca pentru Croaziera (cca. 4 ore) pe Marea Adriatică (Insulele Krk, Cres, Plavnik şi Kormati). Nu uitaţi costumul de baie! Urmează Peninsula Istria. După amiază vizită în renumita staţiune Pola, un adevărat “oraş muzeu”, cu Amfiteatrul roman excelent conservat. Revenim la hotel pentru cazare.

Ziua 7. CROAZIERĂ la VENEŢIA
Mic dejun. Program liber sau opțional excursie în Veneţia. Croazieră spre San Marco, unde se află Campanilla, Palatul Dogilor şi Basilica San Marco, cu fantastice mozaicuri bizantine. (Pret 65 € - în care SUNT INCLUSE biletele pentru vaporaş). Întoarcere la hotel pentru cazare.

Ziua 8. Farmecul MĂRII ADRIATICE
Mic dejun. Program liber la dispoziţie. Valuri, plajă, soare şi multă distracţie. Turiștii cazați în Buzet vor vizita orașul medieval Buzet, cu clădiri din sec. al XV-lea excelent conservate. Întoarcere pentru cazare la acelaşi hotel.

Ziua 9. POSTOJNA – LJUBLJANA – ZAGREB - BUDAPESTA (590 km)
Mic dejun. Plecare spre Slovenia, la Postojna, pentru a vizita celebra peşteră, fenomen carstic de excepţie în Europa. Apoi, optional (8 euro), vizita in capitalei Sloveniei – Ljubljana. Traseul continuă către Ungaria, via Zagreb, capitala Croaţiei, unde parcurgem turul oraşului: Catedrala, Muzeul de Artă, Universitatea. Seara - sosire și cazare la Budapesta.

Ziua 10. Budapesta - Bucureşti (895 km)
După micul dejun, plecare spre Bucureşti. Sosire seara, după ora 23.30, în funcţie de trafic şi formalităţile vamale.
 Cazarea se face la hotelul Opatija 2*+, turistii avand posibilitatea de a alege camere standard sau camere cu aer conditionat.
• transport cu autocar climatizat, clasificat 2 - 4*;
• 9 cazări cu mic dejun în hoteluri de 2 – 4*;
• ghid însoţitor din partea agenţiei pe traseu.
BONUS
• NOU! UPGRADE Traseu Mostar + Medjugorje, Bosnia & Herzegovina
• GRATUIT – TOATE celelalte excursii (excepţie croazierele) la achitarea opţionalei la VENEŢIA
• GRATUIT - biletul de vaporaş la achitarea opţionalei de VENEŢIA.
• NOU! Pachet asigurări inclus: asigurare medicală, asigurare storno, asigurare de bagaj pentru posesorii de PELLERIN CLUB CARD.
• excursii opţionale: Ljubljana, Croazieră la Veneţia, Croazieră pe Marea Adriatică, toate minim 30 pers.
• intrările la obiectivele turistice (inclusiv în excursiile opţionale), serviciile de ghizi locali, alte taxe şi cheltuieli personale.
  • Tip oferta: Extern
  • Categorie: Circuit
  • Tip masa: Micdejun
  • Durata sejur: 10 zile
  • Transport: Autocar
  • Oras plecare: Bucuresti
  • Perioada start: 29.05.2017
  • Perioada sfarsit: 07.06.2017

Informatii

TURISTII TREBUIE SA DETINA PASAPORT VALABIL MINIM 6 LUNI DE LA DATA INTRARII IN TURCIA.

Ai nevoie de ajutor?

Echipa noastra de profesionisti iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi toate informatiile de care ai nevoie.

Contact


Fides Travel este membra a a grupului Fides. Ofertele afisate pe site au caracter dinamic si se pot modifica din moment in moment. Oferta finala este cea primita in scris de la agentul de turism,
agentia de turism nefiind responsabila de eventuala neconcordanta a informatiilor de pe site cu cele primite in agentie.
SC Sky Travel and Learn SRL, J40/12918/2016, CUI 36588093, Numar asigurare 26192, valabila pana la 21.10.2017, Brevet de Turism – Marinela Bazarca 9296/17.11.2004.
© 2018 | Fides Travel Agency. Toate drepturile rezervate.